Advies & interim

“De echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe vergezichten, maar in het kijken met andere ogen.” Proust

Advies

Jij gelooft dat werkgeluk werkt!

Nu wil je concreet aan de slag om werkgeluk binnen jouw organisatie te implementeren. Je bent op zoek naar de handvatten om dit te gaan doen. Een praktisch actieplan dat je meteen in de praktijk kunt brengen. Je doet mee aan dit traject omdat je graag op weg geholpen wilt worden en eerlijk is eerlijk, een stok achter de deur vind je best prettig, want zo krijg je in korte tijd voor elkaar wat je voor ogen hebt. In dit traject zijn wij jouw persoonlijke coach die jou begeleidt in jouw ontwikkeling als werkgelukexpert en je begeleidt in het vormgeven van werkgeluk binnen jouw organisatie. Naast een theoretisch kader, wetenschappelijke inzichten en voorbeelden van andere organisaties, maken we je wegwijs in het Klaver 4 model voor werkgeluk. Zo heb je een handige kapstok waar je steeds op terug kunt grijpen.

Lieke Bezemer heeft voor ons een project gedaan in het kader van duurzame inzetbaarheid. Een groep van 30 medewerkers heeft deelgenomen aan het programma Happy Working Life. Wij zijn erg tevreden over de resultaten hiervan: onze medewerkers zitten beter in hun vel, ervaren meer werkgeluk, gedragen zich anders en maken bewustere keuzes. Je ziet als werkgever het liefst dat mensen happy zijn en hun kwaliteiten kunnen benutten. Daar heeft dit programma van Lieke echt aan bijgedragen. Een aanrader wat ons betreft!
Daarnaast is het prettig samenwerken met Lieke. Ze denkt mee, is flexibel en pragmatisch. Haar enthousiasme voor en kennis over het thema werkgeluk, is erg inspirerend.

Inge van Hooff,
HR adviseur Kanteel kinderopvang

Interim

Behoefte aan een tijdelijke expert op het gebied van werkgeluk?

Speciaal voor organisaties die een beperkte capaciteit hebben op HR vlak of die op zoek zijn naar tijdelijke inzet van een externe werkgelukexpert, bieden wij de interim mogelijkheid. Lieke Bezemer is een expert op het gebied van werkplezier en werkgeluk. Zij doorziet vlot wat er nodig is binnen een organisatie of gaat aan de slag met het werk dat je graag opgelost wilt zien. Zelfstandig en waar nodig in overleg, zodat je daadwerkelijk ontlast wordt.

Een interimmer die energie brengt, mensen in beweging krijgt en de kaders zet zodat jullie zelf verder kunnen.

Wil jij dat je organisatie optimaal functioneert?

Neem hieronder contact met ons op.
We kijken samen hoe we je organisatie succesvoller kunnen maken.