boek


Recent is het boek van Lieke Bezemer over werkgeluk verschenen. Het is een praktische handleiding voor HR professionals en managers die aan de slag willen met werkgeluk binnen hun organisatie. Aan de hand van het Klaver 4 model legt Lieke uit hoe je op ieder niveau van je organisatie werkgeluk kunt implementeren.

Tijdens het inspirerende symposium Werkgeluk werkt! hebben Janine Vos (CHRO Rabobank), Bob Hutten (Directeur Hutten Catering) en Lieke Bezemer het publiek meegenomen in hun visie op en ervaring met werkgeluk. Tevens is het boek Werkgeluk werkt! gepresenteerd.
Het boek heeft een aanbeveling van zowel Janine Vos als Bob Hutten en het voorwoord is geschreven door hoogleraar Business Spiritualiteit aan Nyenrode, prof. Paul de Blot SJ.

Een aanrader voor iedere HR professional die aan de slag wil met werkgeluk. Zet de volgende stap in jullie organisatie en zet je met behulp van dit boek in voor gelukkige medewerkers. Een gedeelde verantwoordelijkheid voor werkgever en werknemer, met HR als belangrijker sleutelfiguur.

Ook ideaal als cadeau voor Sint of Kerst. En heel origineel als relatiegeschenk of onderdeel in een kerstpakket.


Veel werkgeluk gewenst!