Boek

Werkgeluk werkt!

Eind 2018 verscheen Lieke’s boek ‘Werkgeluk Werkt!’ een praktische handleiding voor HR-professionals en managers die aan de slag willen met werkgeluk binnen hun organisatie. Aan de hand van het Klaver 4-model legt Lieke uit hoe je werkgeluk op ieder niveau van je organisatie kunt implementeren.

Begin 2019 is het boek zoveel verkocht en gelezen dat het zelfs in de top 5 van Managementboek staat. De waarderingen van het boek zijn hoog, waarbij vooral de praktische toepasbaarheid de lezers bijzonder aanspreekt.

In augustus 2019 is de eerste druk uitverkocht en verschijnt de tweede druk.

Tijdens het inspirerende symposium ‘Werkgeluk werkt!’, waarop het boek gepresenteerd werd, namen Janine Vos (CHRO Rabobank), Bob Hutten (Directeur Hutten Catering) en Lieke Bezemer het publiek mee in hun visie op en hun ervaring met werkgeluk. Het boek heeft een aanbeveling van zowel Janine als Bob en het voorwoord is geschreven door prof. Paul de Blot (Hoogleraar Business Spiritualiteit aan Nyenrode).

Lieke Bezemer slaat met haar boek “Werkgeluk werkt” de spijker op zijn kop.
Het lezen van dit boek was voor mij een eyeopener.

Als adviseur loopbanen en arbeidsmobiliteit heb ik veel mensen gesproken die uit hun werk niet of niet meer genoeg voldoening halen. En daar zijn we juist toch allemaal naar op zoek! De gevolgen hiervan voor individuele werknemers en voor bedrijven spreken voor zich. Lieke heeft vanuit haar specialisme een uitstekend toepasbare methode ontwikkeld (het klavertje vier model). Indien deze methode serieus op alle drie de niveaus binnen de organisatie wordt toegepast (strategisch, tactisch en operationeel), heeft ze veel voordelen voor de medewerker en daardoor voor de organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat als organisaties/HR-managers serieus met deze methode aan de slag gaan, dat dan het welbevinden van de werknemers zal toenemen en problemen zoals uitval door burn-out drastisch zullen afnemen. Het zal de hele organisatie ten goede komen. Kortom, “Werkgeluk werkt” is een aanrader!

Bas

Een aanrader

Een aanrader voor iedere (HR-)professional die aan de slag wil met werkgeluk. Zet de volgende stap in jullie organisatie en zet je met behulp van dit boek in voor gelukkige medewerkers. Een gedeelde verantwoordelijkheid voor werkgever en werknemer, waarin een sleutelrol weggelegd is voor HR.

Het boek is tevens een waardevol relatiegeschenk voor (HR-)managers!

Veel werkgeluk gewenst!

Meer info & bestellen

Bestel hier het boek ‘Werkgeluk Werkt!’