Coaching & training

Een ontdekkingsreis

Lieke Bezemer is sinds 2008 actief als (executive) coach. Een coachingstraject ziet zij als een ontdekkingsreis. Een reis om jou je talenten en je kracht te laten (her)ontdekken. Ze is ervan overtuigd dat je zowel op je werk als privé beter functioneert als je dichtbij jezelf blijft en handelt vanuit je eigen kracht.

“De echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe vergezichten, maar in het kijken met andere ogen.” Proust

Werkwijze

Uiteraard start het traject met het uitspreken van doelstellingen en verwachtingen. In principe ben je zelf verantwoordelijk voor je persoonlijke ontwikkeling. De rol van Lieke als coach is om jou daarin te begeleiden door te luisteren, te vragen, te spiegelen en te reflecteren. Zij biedt handvatten en steun door middel van oefeningen, rollenspelen en gesprekken. De aanpak die zij hanteert is afgestemd op jou als persoon. Lieke komt graag snel tot de kern, is gericht op echt contact en geeft op een positief kritische manier feedback. De ontdekkingen die je onderweg doet en de toegang die je krijgt tot jouw talenten en je kracht, maken het traject zo succesvol.

Voorbeelden van Lieke’s dienstverlening op het gebied van executive coaching zijn:

coaching op carrirereswitch (voorbeeld van een coachvraag: Ik wil het roer omgooien maar heb onvoldoende zicht op de mogelijkheden)

coaching op balans en werkgeluk (voorbeeld van een coachvraag: Ik ben het plezier in mijn werk kwijtgeraakt en weet niet wat de oplossing is)

Voorbeelden van trainingen zijn:

effectief communiceren en samenwerken
teambuilding
invulling van een heisessie
visie/missie/strategie traject

Doelgericht

Lieke Bezemer is een enthousiaste trainer die jou weet te motiveren om je grenzen te verleggen. Haar doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat je sneller je doelstellingen zult bereiken. Ze zet diverse werkvormen in om een training op ieder individu te laten aansluiten. Ze ziet een open sfeer en plezier als belangrijke voorwaarden om op een prettige manier te leren. Zij is goed in het (snel) doorgronden van de vraag achter de vraag en maakt kwaliteiten en valkuilen inzichtelijk. Zo leer je enerzijds afscheid te nemen van oude (gedrags)patronen en anderzijds jezelf nieuw gedrag eigen te maken. Lieke is een trainer bij wie je jezelf kunt zijn en die jou uitdaagt om nieuw gedrag uit te proberen.

Wil jij dat je organisatie optimaal functioneert?

Neem hieronder contact met ons op.
We kijken samen hoe we je organisatie succesvoller kunnen maken.