Coaching

Een ontdekkingsreis

Lieke Bezemer is sinds 2008 actief als (executive) coach. Een coachingstraject ziet zij als een ontdekkingsreis. Een reis om jou je talenten en je kracht te laten (her)ontdekken. Ze is ervan overtuigd dat je zowel op je werk als privé beter functioneert als je dichtbij jezelf blijft en handelt vanuit je eigen kracht.

“De echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe vergezichten, maar in het kijken met andere ogen.” Proust

Werkwijze

Uiteraard start het traject met het uitspreken van doelstellingen en verwachtingen. In principe ben je zelf verantwoordelijk voor je persoonlijke ontwikkeling. De rol van Lieke als coach is om jou daarin te begeleiden door te luisteren, te vragen, te spiegelen en te reflecteren. Zij biedt handvatten en steun door middel van oefeningen, rollenspelen en gesprekken. De aanpak die zij hanteert is afgestemd op jou als persoon. Lieke komt graag snel tot de kern, is gericht op echt contact en geeft op een positief kritische manier feedback. De ontdekkingen die je onderweg doet en de toegang die je krijgt tot jouw talenten en je kracht, maken het traject zo succesvol.

Mensen zetten Lieke als coach onder andere in bij:

Coaching op loopbaanontwikkeling (voorbeeld van een coachvraag: “Ik wil eigenlijk ander werk doen, maar weet niet goed wat.”)

Coaching op persoonlijke effectiviteit in je baan (voorbeeld van een coachvraag: “Ik vind het moeilijk om collega’s aan te spreken op hun gedrag”.)

Het coaching traject bij Lieke heeft me veel inzicht gebracht over mijn spagaat tussen 2 banen.

Met haar klaver 4-model liet ze me nadenken over ambities, talenten, drijfveren en mijn werkcontext. En hielp ze me om de keuzes te maken die ook echt van mij zijn!

Lieke geeft op een heldere en frisse manier feedback en houdt je een eerlijke spiegel voor. Haar enthousiasme en eigen werkplezier werken aanstekelijk!

Na iedere sessie (met heerlijke koffie!) liep ik steeds weer “opgefrist” naar buiten! Bedankt, ik heb er veel aan gehad en kan weer verder…”

Huisarts, 50-60 jaar

Om je aan te melden dien je akkoord te gaan met m’n privacy verklaring en dat ik je regelmatig waardevolle e-mail toestuur. Ga je akkoord? Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.