Happy working life

Deze leergang is voor jou als je:

geen energie meer hebt na een dag werken

de grip op je werk kwijt bent, of kwijt dreigt te raken

het gevoel hebt dat het anders kan, maar je zelf niet weet hoe

niet meer ziet wat prioriteit heeft

het overzicht kwijt bent

van werkdruk naar werkgeluk wilt gaan

een burn-out voor wilt zijn

Ben jij er klaar voor om werk te maken van je werkgeluk?

In maart 2019 gaat de succesvolle leergang Happy Working Life weer van start!

“De echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe vergezichten, maar in het kijken met andere ogen.” Proust

De leergang Happy Working Life bestaat uit:

1

Webinar

2

Bijeenkomsten

3

Coaching gesprekken

4

Online modules

In de Happy Working Life leergang werk jij aan een gezonde energiebalans, een positieve mindset en kom je erachter waar jouw invloed ligt.

Daarnaast krijg je inzicht in wat jou ontspanning geeft en waar je plezier aan beleeft en reiken we je de juiste handvatten aan om hier gehoor aan te geven.

Dankzij Lieke zit ik nu helemaal op mijn plek.

Twee jaar geleden stelde mijn leidinggevende  voor om deel te nemen aan Happy Working Life. Het eerste wat ik zei was “Nee dat kan ik er niet ook nog bij hebben.” Maar zoals ik me op dat moment voelde was ook niet fijn.

De eerste keer dat we bij elkaar kwamen voelde als een warm bad waarbij alle verhalen van iedereen zo intens herkenbaar waren. Door naar elkaars verhaal te luisteren gaf dat het gevoel dat je niet de enige bent die hoge eisen stelt aan zichzelf, dat je last hebt van perfectionisme, van een groot verantwoordelijkheidsgevoel, altijd kwaliteit willen leveren, positief en opgewekt zijn, klaarstaan voor iedereen, etc.

Nu werk ik hier met zoveel plezier en durf ik te zeggen dat ik trots ben op de stappen die ik heb genomen.  Ik weet nu dat als je niet meer happy bent op de plek waar je zit, dat je vooral een andere weg in moet slaan. Ik heb dit gedaan en als iemand nu aan me vraagt “Hoe is het op je werk? Merk ik direct dat ik een lach op mijn gezicht krijg. Ik heb mijn doel dubbel en dwars bereikt!

M. B.

%

Meer plezier & geluk

%

Minder stress

De resultaten van de leergang zijn indrukwekkend.

Zelfs een jaar na afronding ervaren deelnemers 26% meer plezier en geluk en 30% minder stress (wetenschappelijk onderzocht door de Universiteit Maastricht).

Het leerprogramma is bedoeld voor midden en hoger kader. De investering bedraagt respectievelijk € 800,- en € 950,- excl. btw.

Wil jij een happy working life?

Neem hieronder contact met ons op.