Over ons

“Je kunt niet bepalen hoe de wind waait, maar wel hoe je je zeilen stelt.”

Happyologist

Drijvende kracht achter Happy Working Life is oprichter Lieke Bezemer (1977). Lieke is happyologist, psycholoog gespecialiseerd in werkgeluk. Na een carrière in de A&O- en onderwijspsychologie gooide ze in 2011 het roer om, om zich volledig op haar nieuwe passie te richten: het vergroten van het werkgeluk in Nederland. Ze begeleidt organisaties/werkgevers, (HR-)managers en werknemers. Lieke is doortastend en houdt van een praktische aanpak: ze wil zowel inzichten als handvatten verschaffen, zodat nieuw geformuleerde doelen ook daadwerkelijk bereikt en gehandhaafd worden. Haar Happy Working Life leergang laat significante resultaten zien (een jaar na deelname ervaren werknemers nog altijd 30 % minder stress en 26 % meer geluk en plezier op hun werk).

Klaver-4 model

Met al haar inzichten en ervaring ontwikkelde ze een model voor werkgeluk waarin vier pijlers van werkgeluk centraal staan: betekenis, talent, vrijheid en relaties. Dit klaver 4-model staat centraal in haar boek ‘Werkgeluk Werkt’, dat in 2018 verscheen. Lieke schreef dit boek speciaal voor HR-professionals en managers, zodat zij praktisch aan de slag kunnen met werkgeluk. Want daar is niets zweverigs aan!

Koers op succes en geluk

Lieke geeft door het hele land lezingen, workshops en masterclasses. Ze traint en coacht werknemers en managers, en neemt ze af en toe zelfs een paar dagen aan boord van haar andere passie: de zeilboot. Ze laat medewerkers op alle niveaus van de organisatie de zeilen bijzetten, ze helpt ze aan het roer te gaan staan en af te koersen op succes en geluk.

Wil jij dat je organisatie optimaal functioneert?

Neem hieronder contact met ons op.
We kijken samen hoe we je organisatie succesvoller kunnen maken.