Wow tour

Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt!

Lieke Bezemer tourt rond met haar Werkgeluk op Weg tour, kortweg Wow tour. Ze bezoekt organisaties die bezig zijn met werkgeluk om mensen te interviewen, Zo krijgt ze een goed beeld wat organisaties zoal doen om het plezier en geluk op de werkvloer te vergroten en de kwaliteiten van medewerkers optimaal te benutten. Laat je hieronder inspireren door de voorbeelden van deze organisaties!

De ‘Werkgeluk op weg tour’ is van start!

Deze week mocht ik in gesprek met Sandra Voskuilen van Paula’s choice Skincare. Een inspirerend gesprek waarin ze me meenam in hun visie op zowel de zakelijke, als de sociale kant van werkgeluk.
Een interessant en sterk groeiend bedrijf waarin alle medewerkers (ook de mannen), getraind worden in kennis over de huidverzorgingsproducten die zij verkopen.

Beluister hier de podcast van het interview!

Geluksmomentjes

De Werkgeluk op Weg tour was deze keer op bezoek bij Maarten Kierkels van Dokx. Hij weet uit eigen ervaring hoe belangrijk en waardevol het is om voor je eigen werkgeluk te gaan. Hij maakte een bezinningstocht door Lapland, verkocht zijn bedrijf en ging doen waar hij als kind al gelukkig van werd: met zijn handen werken. Nu heeft hij zijn eigen atelier en ervaart hij regelmatig geluksmomentjes.
Dankjewel Maarten voor je inspirerende verhaal!
De podcast is hier te beluisteren!